Servicii

Take Quality

Our Services

Industrii: IT&C; Inginerie; Sales & Marketing; Finance & Accounting; BPO/SSC.

Executive Search

Pentru partenerii noștri care iși doresc să-și completeze echipele cu roluri de specialiști sau roluri manageriale, le vom oferi o metodologie personalizată astfel încat să putem livra candidatul ideal. Networking-ul pentru rolurile manageriale este esential, insă, în aceeași masură discutăm despre o analiză a pieței și implicit a industriei. O serie de teste vor fi aplicate, iar interviul va fi unul bazat pe competențe.

Search & Selection

Canalele de recrutare vor fi diferite, în cadrul acestui serviciu. Vom personaliza metodologia in funcție de rolul pe care îl vom avea în lucru, bazinul de candidați și instrumentele de promovare vor varia, vom folosi inclusiv baza noastră de date.

Interviurile vor fi telefonice, via skype sau orice alt instrument de lucru care ne-ar putea ajuta sa testam competentele agreate cu partenerul de business.

Mass Recruitment

Ne adaptam la trend-urile pieței atât din punct de vedere al candidaților cât și în ceea ce privește nevoia clientului. Într-un mediu de business competitiv, diferențiatorul este timpul de reacție și adaptabilitatea.

Personalizăm interviurile și dimensionăm echipa pe proiect, dezvoltăm centre de evaluare care să ne permită identificarea competențelor necesare partenerilor de business.

# Studii de Piață și Rapoarte:

Analizăm nevoile clientului si propunem soluții. Dezvoltăm campanii privind analiza pieței muncii, per cateogorie de personal, rezultatele fiind reale din rândul candidaților pentru profilurile și industriile care fac obiectul analizei.

Totodată putem testa santătatea angajaților, engagement-ul, starea de spirit, prin intermediul survery-urilor personalizate.

#Outplacement:

Oferim suport atât angajaților cât și angajatorului în cazul unui process de concediere individuala cat și in cazul unui process de concediere colectiva. Pe parcursul desfașurării procesului oferim subiectului informațiile  necesare adaptarii la noile cerințe ale pieței muncii.

# Consultanță ONSITE

Este o soluție dedicată companiilor cu un nivel ridicat de activitate al departamentului de resurse umane, prin care,  un consultant va prelua parțial sau integral procesele de resurse umane și va raspunde solicitărilor de la sediul Partenerului de Business. În acest fel vom oferi plus valoare, comunicarea si feedback ul fiind elementul de succès pe toata perioada proiectului.

# Externalizarea totală a serviciului

Kreative preia respsabilitatea operațională, prin gestionarea eficientă a resurselor, urmărirea indicatorilor de performanță, atingerea și depasirea acestora.