Servicii pentru externalizarea functiei de resurse umane

Externalizarea funcției de resurse umane constă în preluarea responsabilitătii cu resursa umană precum și asumarea unor rezultate clare și măsurabile. Suntem respnsabili de întreaga organizarea atat logistică cât și administrativă oferind vizibilitate in mod permanent cu privire la evolutia serviciului.

Serviciul include:

  • Recrutarea și selecția personalului prin care se asigură serviciul
  • Angajare și onboarding
  • Implementare;
  • Dezvoltare și managementul performanței.

Tipuri de Servicii:

Oferă flexibilitate companiilor oferind un know-how al consultanților de resurse umane din cadrul KreativeHR. Putând fi oferit atât pentru servicii de recrutare cât și pentru servicii de administrare personal și calcul salarial.

Prin solutia OnSite, veți beneficia de un consultant dedicat, part-time sau full-time, care isi va desfasura activitatea la sediul companiei dumneavoastra, pentru a prelua partial sau integral, procesele de resurse umane.

Consultanul alocat are rolul de a îmbunătăți productivitatea și de a eficientiza întregul proces

Putem prelua integral sau parțial procesul de recrutare si selecție activând ca fiind parte din departamentul dvs de recrutare, coordonand procesele utilizând expertiza agentiei precum și respectând indicatorii de performanță agreați la începutul parteneriatului.

Consultanții nostri vor beneficia pe langă access la diverse baze de date, și de support din partea agenției pe toată durata prestarii serviciului.

Oferim și solicităm feedback pe toată durata prestarii serviciului, analizând lunar evolutia fiecarui serviciu in parte fie ca discutăm despre sourcing său intreg serviciul de recrutare și selecție.

Respectiv: administrare, facturare, coordonarea serviciului.

Vrei sa afli mai multe detalii?